Wat is de entree van Ouwehands Dierenpark?

€ 26,50 p.p. * De tarieven zijn geldig voor doordeweekse dagen, weekenden, vakanties en feestdagen.

Waar ligt Ouwehands Dierenpark?

Ouwehands Dierenpark ligt centraal in Nederland. Bereken hieronder uw route. Genereer een routebeschrijving naar deze locatie op Google Maps. Deze plaats opslaan op uw Google-kaart.

Wat kost parkeren bij Ouwehands Dierenpark?

Je kunt parkeren op één van onze parkeerterreinen. Wij adviseren de bewegwijzeringsborden naar Ouwehands Dierenpark te volgen. Parkeerkaarten voor de parkeerterreinen bedragen € 8,00 per auto en zijn online verkrijgbaar via de ticketshop.

Hoe heet de dierentuin in Rhenen?

De natuur roept – Ouwehands Dierenpark.

Hoe lang bezoek Ouwehands Dierenpark?

Ongeacht het tijdslot dat je hebt kun je zo lang blijven als je wilt, tot onze sluitingstijd.

Hoeveel mensen mogen er in Ouwehands Dierenpark?

Normaal gesproken kunnen in Ouwehands maximaal zo’n 5 à 6 duizend bezoekers terecht. Maar tijdens de coronacrisis zal dat maximum op ongeveer 2,5 duizend liggen.

Hoe heten de panda’s in Ouwehands Dierenpark?

Uniek in Nederland… Bewonder de reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya in Ouwehands Dierenpark! Betreed de mystieke wereld van het traditioneel Chinese gebouwde Pandasia en ervaar de Chinese sfeer. Ontmoet de reuzenpanda’s en vervolg je reis door Pandasia.

Is Ouwehands Dierenpark rookvrij?

Ouwehands Dierenpark heeft de regels met betrekking tot roken aangescherpt. Nu hanteert de dierentuin een rookverbod, met uitzondering van vier aparte rookzones. Dat bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

Welke dierentuin is het beste?

1. Diergaarde Blijdorp – Rotterdam. Toch wel het populairste dierenpark in Nederland. Je vindt er alle soorten dieren en met een beetje geluk komt ook de jongste telg naar buiten: het olifantje dat met Bevrijdingsdag werd geboren.

Is Dierenpark Amersfoort open?

22 mei 1948
DierenPark Amersfoort/Opened

Welk dierenpark heeft panda’s?

Hoe oud is Ouwehands Dierenpark?

Op 18 juni 1932 opende Ouwehands Dierenpark Rhenen voor het eerst haar poorten voor het publiek. De oprichter van het park, de heer C.W. Ouwehand, was al ruim voor die tijd vanuit Rotterdam naar Rhenen gekomen om daar, samen met zijn broer, een sigarenfabriek te beginnen.