Wat is een PPA test?

De Persoonlijke Profiel Analyse (PPA), ook wel disc test van Thomas International is hét toonaangevende online assessment instrument voor de werkgever/HR manager. De PPA is een schriftelijke en heldere rapportage betreffende het werkgedrag en de persoonlijkheid van een sollicitant of werknemer.

Hoe ziet een PPA test eruit?

Het DISC model is een psychometrische test en brengt onder andere sterke kanten, zwakke kanten, communicatie en voorkeursgedrag in kaart. De schriftelijke uitslag van de PPA assessment wordt ondersteund in drie grafieken die tot in detail veel bruikbare informatie verschaffen.

Welke kleur ben ik gratis test?

In de DISC-persoonlijkheidstest zijn er vier kleuren: rood, geel, groen en blauw. Alle beslissingen die je neemt en alle keuzes die je maakt worden gevoed door drijfveren. Elke kleur is een soort verzameling van drijfveren. Drijfveren zijn iets anders dan gedrag: gedrag is wat je aan de buitenwereld laat zien.

Welke kleur ben ik DISC?

De kleuren van de DISC test Dominant is vurig rood, invloed is stralend geel, stabiel is zacht groen en consciëntieus is helder blauw. Als je helder blauw bent ben je introvert, precies, voorzichtig en gedisciplineerd. Je bent nauwkeurig bij werkzaamheden die accuratie vereisen.

Waar staat PPA voor?

Het tegenwoordig deelwoord staat in het Latijn bekend als participium praesentis activi (deelwoord van de actieve tegenwoordige tijd, hierna: “P.P.A.”). Het P.P.A. komt overeen met het Nederlandse onvoltooid deelwoord, zoals in: “Zwijgend kwam hij binnen.”.

Wat is een Ait assessment?

De arbeidsinteressetest (AIT) is een veelgebruikte, maar wetenschappelijk weinig bestudeerde test die in kaart brengt welke de interesses zijn van personen die een job zoeken binnen het begeleid werken.

Wat houdt een persoonlijkheidstest in?

Een persoonlijkheidstest of karaktertest is een soort psychologische test die is ontworpen om van de persoonlijkheidstrekken van een proefpersoon te testen. De persoonlijkheidstest wordt het meest gebruikt als hulpmiddel bij werving en selectie, loopbaanadvisering en teambuilding.

Welke kleur werknemer?

Bij de D van dominant hoort de kleur rood. Mensen met deze communicatiestijl onderscheiden zich vooral door zelfverzekerdheid, resultaatgerichtheid en assertiviteit. Deze mensen gaan confrontaties en conflicten niet uit de weg, ze stellen wat-vragen en zijn niet bang om risico’s te nemen.

Hoe weet ik wat mijn karakter is?

Dit is een zogenaamde Big5-test, waarbij je in het kort een test ondergaat waarbij 5 karaktereigenschappen naar voren komen. Geef op iedere schaal hieronder aan met welk woord je jezelf in het algemeen het best beschrijft. Klik op het meest toepasselijke rondje.

Wat is mijn DISC profiel?

Het DISC profiel geeft je voorkeuren weer in communicatie en gedrag. Het geeft je inzicht in wat je motiveert, in welke omgeving je floreert, hoe je prettig samenwerkt met anderen en wat je mogelijke valkuilen zijn. Dit is als het ware je motor, dat wat je in je hebt en hoe je jezelf ziet (zelfperceptie).

Hoe vertaal je het PPP?

Wat is het participium perfectum?

Het participium perfectum passief, kortweg het ppp, is in het Nederlands het voltooid deelwoord. Het ppp kan, net als het ppa, op drie manieren vertaald worden: bijvoeglijk, predicatief, en zelfstandig.