Wat is Cosy Seat Kinepolis?

Ontdek onze gezellige Cosy Seats! Cosy seats zijn nieuwe exclusieve zetels met dat tikkeltje extra: nog comfortabelere zetels met extra brede armleuningen, een handig tafeltje om je drankjes en andere lekkernijen op te plaatsen, én zelfs een houdertje (onderaan de tafel) om je handtas op te hangen.

Hoe reserveren Kinepolis?

Opgelet, vervaldatum = uiterste datum voorstelling film….Via die weg kom je terecht in ons online ticketingsysteem waar je:

  • De code van de bioscoopvoucher, Movie Card, Family Card of promotiecode kan valideren.
  • Het aantal (bijkomende) tickets selecteert.
  • De gewenste plaatsen in de zaal kiest.

Is Kinepolis Open Antwerpen?

Vrijdag tot zondag open vanaf 12u.

Wat is een Cosy Seat?

In combinatie met perfect beeld en geluid maken onze Cosy Seats de ultieme filmbeleving compleet. In alle privacy, met extra beenruimte en brede stoelen geniet je samen van de beste films. Kortom: de ultieme plek om als een Hollywoodster weg te dromen bij je favoriete films!

Wat is Cosy?

Vertaal cosy van Engels naar Nederlands gezellig; huiselijk; knusjes; knus; sociabel; onderhoudend; sfeervol; aangenaam; plezierig; behaaglijk.

Wat is laser Ultra in Kinepolis?

Laser ULTRA combineert twee revolutionaire technologische hoogstandjes: We installeerden Barco’s bekroonde laserprojector met een lichtsterkte van 60.000 lumen in Kinepolis Antwerpen en nu ook in Kinepolis Gent. Deze laserprojector van Barco is in staat om 4K-content te tonen tegen 60 beelden per seconde (fps).

Hoe Bongobon gebruiken Kinepolis?

Geef één barcode van je bioscoopvoucher, code van je Family- of Movie Card of promotiecode in. Druk op “Valideer code” om de ingegeven code te valideren. Selecteer het aantal beschikbare tickets die je wenst te gebruiken voor deze code.

Is Kinepolis open tijdens Corona?

Alle Kinepolis medewerkers zijn er voor jou! Aarzel niet om een van onze medewerkers aan te spreken bij vragen of problemen. We staan allemaal met een glimlach klaar om je verder te helpen, op een veilige afstand weliswaar.

Is Kinepolis Gent open?

Kinepolis Gent is vandaag open tot 22:45. Info laatst gecontroleerd op 12 mei 2016….Uitzonderlijk open op maandag 1 november 2021 voor Allerheiligen.

Ter Platen 12 , 9000 Gent kaart
Telefoon: 09/265.06.00
Fax: 09/265.06.06